Teamdag

Willen jullie
  • een bijzondere dag ervaren samen met het team?
  • ruimte krijgen voor ieders persoonlijke groeithema en ontdekken hoe jullie elkaar als team hierin verder kunnen ondersteunen?
  • elkaar beter leren kennen en groeien als team (samenwerking, communicatie, leiderschap, …)
Hoe pakken we dat aan?

Dagdeel 1: Wat zijn onze KernTalenten?

Op voorhand, krijgt elk teamlid een KernTalentenontdekking. Dit is een individuele sessie waarbij het persoonlijke KernTalentenprofiel opgemaakt wordt en waarvan elk teamlid achteraf ook zijn/haar volledige rapport dat levenslang bruikbaar is, persoonlijk ontvangt.

Op de teamdag zelf, nemen we de tijd om elkaars KernTalenten profiel en dat van het team beter te leren kennen.

Dagdeel 2: Sessie coachen mbv paarden

Een coachingsessie mbv paarden rond persoonlijk leiderschap waarbij we licht schijnen op ieders groeithema en samen als team reflecteren over hoe we elkaar hierin verder kunnen blijven uitdagen en ondersteunen.


Praktisch

De individuele KernTalentenontdekking duurt 1u30 en wordt min. 1 week voor de teamdag ingepland.

De teamdag zelf is van 9u tot 17u en gaat door op de weide te Sint-Katelijne-Waver. Met de auto gemakkelijk te bereiken vanaf de E19. Met de trein, op 5 min. wandelen van het station Sint-Katelijne-Waver (nabij Mechelen).

Elk seizoen heeft zo zijn charme en thema. De locatie is back to basics en geeft ons de mogelijkheid sterker te verbinden met de (onze) natuur.

Er zijn schuilmogelijkheden, maar we willen vooral buiten in de natuur bezig kunnen zijn. We plannen best 1 dag in samen met een back-up datum voor indien het weer ons zou beletten de teamdag te laten doorgaan op de eerste datum.

Teamdagen kunnen doorgaan van april tem september.

Een teamdag organiseren voor juLLIE team?

Contacteer me vrijblijvend voor een verdere kennismaking en een voorstel op maat. Dit kan rechtstreeks via mijn online agenda,  per mail naar nancy@workingskills.be of per telefoon op het nummer 0032 478 44 75 25.

Tot binnenkort!

Nancy

CONTACT

Voor vrijblijvend meer informatie, kan je me mailen of bellen: nancy@workingskills.be of 0032 (0) 478 44 75 25.