Persoonlijk leiderschap

Je hebt al heel wat bereikt, maar toch lijk je nog iets te missen. Je bent op zoek naar meer plezier, voldoening of zingeving in je werk. Je hebt misschien al heel wat coaching achter de rug, maar ergens bots je nog op een blinde vlek?

Working Skills ontwikkelde een unieke ervaringsgerichte coachingsmethode mbv paarden die jou enerzijds een zeer sterke spiegel biedt voor de nodige inzichten over jezelf en anderzijds meteen ook de juiste context voor het ontwikkelen van de nieuwe vaardigheden die je nodig hebt om als intra- of entrepreneur mee het verschil te kunnen maken in een werkomgeving die zo snel evolueert!

Wil jij

  • je talenten, energiegevers en -vreters leren kennen en bewustere keuzes leren maken voor je verdere carrière?
  • opnieuw integreren op de werkvloer na een langdurige afwezigheid en zoek je hiervoor extra ondersteuning op persoonlijk vlak?
  • beter leren omgaan met alle veranderingen, onderzoeken wie je bent en waar jouw unieke meerwaarde ligt?
  • ervaren wat jou nog tegenhoudt of wat je nog nodig hebt om te gaan voor wat je wil?

Of ben jij gewoon nieuwsgierig naar wat er nog anders en misschien beter kan?

Waarom coachen met paarden?

Paarden in kuddeverband communiceren onderling via lichaamstaal. Wij, mensen, communiceren (on)bewust ook erg veel via onze lichaamstaal. Wanneer we via grondwerk leiderschapsoefeningen doen met een paard, zal een paard spiegelen wat we precies op dat moment wel/niet communiceren via onze lichaamstaal. Is er congruentie tussen wat we zeggen en echt voelen? Paarden zullen ons hierover feedback geven.

Op deze manier kunnen we tot grote inzichten komen over onszelf, ook over datgene waarvan we ons nog niet bewust zijn: onze blinde vlek(ken).

Working Skills heeft daarnaast een unieke methode ontwikkeld voor het ontwikkelen van die vaardigheden die belangrijk zijn in een werkcontext die zo veranderlijk is en zo snel evolueert.

Vaardigheden die aan bod komen, zijn: je eigen plek innemen als authentieke leider vanuit je eigen rol (ook als die niet-hiërarchisch is), afstemmen op de andere, verbindend communiceren, de andere of jezelf sturen en leiden, grenzen bewaken en communiceren, contact maken en aanwezig zijn in het hier en nu, ontspannen, focussen en doorzetten, flexibiliteit, creativiteit, je eigen wijsheid als belangrijke bron of raadgever, …

Dit zijn nieuwe vaardigheden voor de meeste onder ons. En het aanleren van deze vaardigheden gaat vaak gepaard met een diepgaande transformatie: zowel qua mindset als qua gedrag.

Om vaardigheden te kunnen ontwikkelen heb je een context nodig. Soms hebben we de juiste context simpelweg niet voor handen of is de stap te groot om er meteen in je gekende werkcontext mee aan de slag te gaan. En soms is iets (on)bewust nog te pijnlijk voor jou(w) (lichaam) waardoor je de juiste stappen ook (nog) niet kan zetten.

Wat we via deze vorm van coachen met paarden doen, is jou de context geven waarbinnen je enerzijds tot de juiste inzichten over jezelf kan komen en anderzijds meteen ook de nieuwe vaardigheden kan ontwikkelen die je nodig hebt om te bereiken wat je wil.

Iets voor jou?

Contacteer me vrijblijvend voor een verdere kennismaking en een voorstel op maat. Dit kan rechtstreeks via mijn online agenda,  per mail naar nancy@workingskills.be of per telefoon op het nummer 0032 478 44 75 25.

Wil jij als werkgever investeren in de ontwikkeling van 1 of meerdere van jouw medewerkers, contacteer me dan vrijblijvend via nancy@workingskills.be of 0478447525 voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en een voorstel op maat.

 

Tot binnenkort!

Nancy

CONTACT

Voor vrijblijvend meer informatie, kan je me mailen of bellen: nancy@workingskills.be of 0032 (0) 478 44 75 25.